1e HUIS GEPLAATST.

09-06-2015

Zo, het eerste huisje is geplaatst, nog vier te gaan. Het is de houten bench, waar Jiba in het vliegtuig mee is vervoerd. We hebben het alvast daar neergezet, zodat als Jiba mee gaat naar de bouwplek, hij een plekje ........

heeft om te schuilen tegen de zon. Ik weet niet of hij er nog wel eens in gaat hoor, misschien denkt hij, dat hij dan weer in een vliegtuig moet. We zullen zien. De bench stond voor de deur bij ons huurhuisje, dus hij is wel gewent aan dat ding.

Ik zei eerst nog drie huisjes te gaan, maar het worden er natuurlijk vier. Eén tijdelijke woning voor ons, die geplaatst wordt op het landgoed, zodat we alles in de gaten kunnen houden en vaker aan het werk kunnen gaan. En twee voor de verhuur/verkoop en één voor ons zelf. Dus totaal vier.

Als de loader het tenminste volhoud, want hij is al eens een keer gemaakt, na twee dagen stilstand. En nu wordt hij telkens oververhit na 30 min tot 45 min werken. Dat schiet natuurlijk niet op. Er zijn bij die reparatie, zoveel overbruggingen gemaakt, dat de beveiligingen waarschijnlijk niet meer werken. Martien gaat hem vandaag terugbrengen, dan gaan ze hem eerst maar eens goed repareren en dan komen we hem over drie weken nog maar een paar dagen halen, om de resteren de uren vol te maken. (We huren hem voor een week met 40 uren, maar daar komen we zo op deze manier nooit aan)

We gaan gewoon door, ons krijgen ze niet klein.

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus