bioscoop

28-05-2015

We zijn gisteren naar de bioscoop in de buitenlucht geweest met z'n tweeën. Het was de laatste avond voor de film: bloed zweet en tranen.

We hebben eerst aan Esther gevraagd of Menno en zij mee wilden naar de bioscoop, maar ze hadden een bespreking op de zaak met pizza en bier. Toen heb ik gevraagd waar de bioscoop is, maar dat wist ze niet, omdat het pas open is.(ha, ha, "open" het is een "lopenlucht" bioscoop). We zaten bij Karels en hebben het toen aan een meisje achter de bar gevraagd en het is achter de Pelikaan (oude school van Wilma). We hebben eerst maar even gekeken waar het precies lag met daglicht, dat is makkelijker dan in het donker. Het begon om 19.30 uur. Toen we aankwamen om 19.15 uur was er nog niemand (ze zijn meestal niet op tijd op Bonaire). We hebben twee kaartjes gekocht en vroegen of we ook wat konden drinken. Officieel mogen we geen drank verkopen maar wat wil je hebben? Nou, een biertje maar. We kregen ook een biertje, maar mochten niets betalen, want ze hebben geen drank!!!!

Uiteindelijk waren we met z'n 20 mensen die naar de film kwamen kijken. Ze waren waarschijnlijk vaker naar de film geweest, want ze hadden zelf drinken meegenomen en wat warms aangetrokken, want het was een verschrikkelijk waaigat. Wij hadden het dus best een beetje "koud". De film was erg leuk, mooi beeld, goed geluid. Voor herhaling vatbaar.

Al met al een gezellig avondje uit.

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus