Golf

31-05-2015

Martien en ik waren aan het cruisen op het eiland, toen we langs een bordje Golf kwamen. Zullen we even bij de Golf gaan kijken, vroeg Martien en ja, dat vond ik ook een leuk idee. We reden van de verharde weg af, verder op een zandweg die typisch...

is voor Bonaire: zand, stenen en plassen, want het had die nacht behoorlijk geregend. We reden en we reden en volgde netjes de bordjes Golf. De weg werd wel steeds slechter en we zagen onze geest al dwalen. We hebben wel eens meer op zo'n weg gereden na een flinke regenbui en toen zijn we (John, Simone, Martien en ik) vast komen te staan met de auto. Wat een ramp was dat. We zijn er uiteindelijk wel uit gekomen, maar nu waren John en Simone er niet bij. Het ging gelukkig goed en we waren al bijna bij de zee. Ze zullen toch niet de golfen van de zee bedoelen met die bordjes GOLF, maar nee na ongeveer 20/25 minuten te hebben gereden, zagen we het hek van de golfbaan. Op het hek stond een bordje met de tekst:

FOR TEE TIME RESERVATION CALL 7178684 Toen zijn we maar zo goed en kwaad als het kon terug gegaan naar de verharde weg. Dus maar even niet golfen.

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus