GROTE GASFLESSEN

24-09-2015

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. We hadden een paar weken geleden 2 grote gasflessen besteld en betaald. We moesten eerst nog en gasaansluiting en een betonnen plaatje maken, die dan weer gekeurd...........

moet worden door Curloil (waar we ook de flessen moesten bestellen). Ze kwamen met z'n tweeën keuren, en het was goedgekeurd. Na een week ben ik maar eens bij het kantoor langs gegaan om te vragen, wanneer ze de flessen komen brengen. Dat wordt dinsdag of donderdag zei de dame van het kantoor. Een week later zie ik een vrachtwagen met grote gasflessen rondrijden, maar wij kregen geen flessen. Maar weer even langs het kantoor. De flessen waren al weer op, eerst gaan de flessen naar de commerciële instellingen (restaurants ed.) Het vrouwtje wist niet wanneer de volgende lading zou komen. Ik zei dat onze kleine gasfles bijna leeg was en ik kon de fles meteen om komen ruilen, kunnen we in ieder geval koken.

Maar vandaag kwamen ze de 2 grote gasflessen brengen (zonder eerst te bellen, we waren gelukkig thuis, anders hadden we pech gehad en gingen de flessen gewoon naar de volgende). 

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus