HOBBYKAMER BIJNA KLAAR

27-07-2015

Bijna kan ik mijn hobby uitvoeren in ons tijdelijke nieuwe huisje. Het kamertje waar "mijn" wasmachine komt te staan krijgt al vorm. Het hokje waar de wasmachine, de droger, de ........

boiler, de stofzuiger ed. komt te staan, is als eerste gemaakt. We zijn bezig met het elektra, maar ja dat is geen zichtwerk, dus een hoop werk, waar je in principe niks van ziet. Straks kan ik de wasmachine hier aanzetten en hoef ik niet tussendoor terug naar het huurhuis, om de was op te hangen en als het regent, dan hangt het gewoon onder de partytent en hoef ik niet meteen terug om de was af te halen. meestal ben je dan toch te laat en kan je het nogmaals spoelen en ophangen.

We zitten niet om werk verlegen hoor.

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus