iK BEN JARIG EN 8 JAAR 'OUD' geworden.

03-11-2016

Ik ben vandaag jarig en ben 8 jaar jong geworden. Het is eigenlijk 56 mensenjaren, want 1 hondenjaar is 7 keer een mensenjaar. jaar dus 8x7=56 jaar. Nu voel ik me ook zo oud, want er loopt sinds kort een jong spring in 't veld ...............

rond (Gaby genaamd) die contant om mijn nek springt en in mijn oren bijt. Ik heb meestal last van mijn oren en die zijn dus ook erg gevoelig. Ik heb het zo wie zo niet op jonge puppies, want ik ben bang dat ik ze wat aandoe, omdat ik een stuk groter ben en ik ze straks pijn doe. Gaby is erg druk en ik kan dat niet zo goed hebben, ze noemen me al oude chagrijn. Ik hen een speelgoedbot voor mijn verjaardag gekregen en Gaby moest  toen ook een cadeautje, ook een speelgoedbotje alleen kleiner (die ze al na 5 minuten stuk had gevreten). Toen wou ze natuurlijk mijn bot en ik durf mijn bot niet te verdedigen, maar gelukkig zijn mijn 'baasjes' wel zo goed om het van haar af te pakken en weer aan mij te geven, zodat ik mijn poot erop kan leggen.

Zij is echt wel de roedelleidster (tot ik het zat ben, natuurlijk)

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus