INTERNET, T.V. WAAR ZIJN JULLIE

14-10-2015

Zit ik gisteren met mijn moeder en haar buurvrouw (op dinsdag gaan ze meestal samen rummicub spelen) te skypen en zitten we net in een leuk gesprek, valt de verbinding opeens weg. Ik zat meteen te kijken of ik nog wel stroom had, maar dat..........

was het probleem niet. Misschien de stroom bij mijn moeder of heeft ze aan het scherm gezeten, maar niets van dit alles. Het internet en de tv was uitgevallen. Dus kunnen we 's avonds geen tv of een filmpje via internet kijken. O jeh, zijn we te laat met betalen geweest? Als je een dag te laat ben, dan sluiten ze je meteen af, zonder waarschuwing. Ze sturen ook geen rekening, je betaald een vast bedrag per maand en dat moet je vóór de 12e betalen. We hadden vrijdag (de 9e) betaald, maar misschien is het nog niet verwerkt. Vanmorgen hadden we ook nog geen internet, dus ik naar Flaminco. Was er gisteravond een storing, we hadden gewoon betaald. Na een uur was er al weer tv, wij checkte wel elke keer het internet, maar hebben nooit meer naar de tv gekeken. Ondertussen hebben we alles weer en heb ik nog even wezen skypen met mijn moeder om haar gerust te stellen.

We lagen wel lekker vroeg in bed.

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus