NOG IETSIEPIETSIE GEDULD

17-01-2018

Op dit mooie eiland moet je wel geduld hebben, in Nederland ook wel, maar op Bonaire helemaal. Ik heb op 28 september 2017, een adreswijziging proberen door te geven aan het openbaar lichaam. Het openbaar lichaam is in grote lijnen...............

de overheid, de gemeente. Ik had dit verzoek ingediend en vroeg hoe lang het ongeveer kon duren en toen hadden ze ongeveer 5 weken gezegd. Na vijf weken ging ik langs en toen zeiden ze zes weken, dus ik na 6 weken weer heen. Nee, het kan wel tien weken duren, maar u wordt gebeld hoor. Ja, ja, zeker. Na tien weken weer langs het kantoor en toen vroeg ik of er iets niet in orde was. Nee hoor, maar het bedrijf moet eerst uitgeschreven worden en dan weer ingeschreven worden op een ander adres. Ik heb het al gemaakt hoor, maar de twee directeuren moeten hun handtekening er nog opzetten, u moet nog ietsiepietie wachten, maar u wordt gebeld hoor. Nu na bijna 4 maanden heb ik het eindelijk opgehaald. De datum stond op 3 januari 2018.

En ik ben NIET gebeld en ik was er van overtuigd dat dat wel zou gebeuren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus