SPELLETJE DOEN SAMEN ?

03-02-2016

Martien was jarig de 27 van januari en hij heeft zijn 1e verjaardag op Bonaire gevierd. Nou ja gevierd, hij heeft geen feestje georganiseerd, zoals hij wel in Nederland altijd deed. We hebben rustig met 2 vrienden een biertje gedronken met wat.......

toastjes en kaasjes ed. erbij. Daar heeft hij een mooie bloempot met 4 palmen erin en een doos Amstel gekregen. Van mij heeft hij (in overleg, want hij raad het cadeau toch altijd, daar is niks aan) een braadpan gekregen en een spel van Monopolie Bonaire. Dat zal mij nog verbazen hoe dat gaat worden, een bordspelletje met mij spelen. We waren al wel zo ver, dat we kunnen keezborden, maar ander bordspelletjes eindigen meestal in oorlog tussen ons. Ik stelde dat spelletje voor, om voor zijn verjaardag te kopen en tot mijn verbazing stemde hij ermee in. Ik had wel stiekem, toen hij onder de douche stond, het huis proberen te versieren met slingers, maar voordat ik het wist stond hij alweer in de woonkamer, onder het mom dat hij dacht dat er werd ingebroken!!!!

Ik kan hem nooit verrassen, hij heeft alles altijd door.

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus