'sticker/stempel' paspoort Pia

02-06-2015

Ja, ik heb er één, een 'sticker/stempel' in mijn paspoort. Deze heb je nodig om jezelf te verzekeren, een bankrekening te openen, een bedrijf te laten inschrijven bij de kamer van koophandel ed. We hadden een afspraak gemaakt en dat kon niet eerder..

dan 29 juni 2015. Dat is over 4 weken en in de tussentijd kan je bijna niets regelen. Martien had in Nederland al eens geïnformeerd bij de IND en de aardige mevrouw vroeg of ze meteen een afspraak voor ons moest maken. Martien zei dat we dat wel gingen doen als we op Bonaire waren, had hij het maar meteen gedaan, maar dat is achteraf een koe is zijn kont kijken. Het is nog geen officieel bewijs, dat je op Bonaire ingeschreven staat, maar een bewijs dat ze de aanvraag in behandeling hebben genomen. Ik was gewoon samen met Martien naar de IND gegaan en verteld dat ik M.S. heb en dat ik medicijnen nodig heb en of er geen afspraak eerder geregeld kon worden of als er iemand een afspraak afzegt, of ik dan gebeld kan worden. Ik gaf de aardige meneer een verklaring van het VU Medisch Centrum, met daarin mijn medisch verhaal en hij vroeg of ik mijn papieren bij me had. Dat had ik gelukkig meegenomen, want je weet het maar nooit. Ik had alleen mijn paspoort niet bij me. Die heb ik opgehaald en ingeleverd en hij heeft mijn 'sticker/stempel' in orde gemaakt. Hij heeft meteen een aantekening in het systeem gemaakt, dat als er een gaatje komt, hij Martien dan belt om dat van hem ook in orde te maken.

Zo zie je maar, wie niet waagt, wie niet wint.

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus