TOCH NOG FIETSEN !

11-09-2015

Ik heb geprobeerd om 'onze' berg te beklimmen met mijn e-bike met booster (de knop die je kan indrukken als je bv.een berg op gaat of veel tegenwind heb). We waren nog bezig met ons huis en woonde nog in het........

huurhuis en ik zou wel even de broodjes voor de lunch met mijn e-bike naar boven brengen. Dat kon je dus wel vergeten. En terug naar beneden is nog veel gevaarlijker met allemaal losse steentjes in de bochten. De fiets doet het prima hoor, maar het is te gevaarlijk als je op een berg woont. Ik heb gisteren mijn nieuwe hometrainer uit de container gehaald en samen met een beetje hulp van Martien, hem in elkaar gezet.

Dus geen smoesjes meer, gewoon: overdekt, uit de zon, in de wind en trappen maar.

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus