TOYS FOR BOYS

04-06-2015

Eindelijk is het 'speeltje' van Martien opgehaald. Nadat de backhoe loader, eerst te zijn gestolen, toen in beslag te zijn genomen, toen niet op te kunnen worden gehaald door de verhuurder, hebben we hem eindelijk ....

bij ons huisje staan. We werden woensdag 3 juni gebeld door de verhuurder, dat de machine opgehaald kon worden. Wij er meteen heen natuurlijk. Het vrouwtje van het verhuurbedrijf geeft Martien de sleutel en zegt, veel plezier ermee. Martien vroeg of ze even een korte uitleg kon geven over hoe alles werkt enzo. Ze keek ons verschrikt aan en vroeg : weet je niet hoe het werkt? Martien zei haar dat hij wel eens op zo'n machine had gezeten, maar elke machine werkt net even anders. Ze wist zelf niets van de machine en Martien zei dat hij er wel even naar ging kijken. Hij stapt in de loader en probeert alles uit. Het stuur kon naar voren, de versnelling weet hij ook, de hendel van voorruit en achteruit weet hij ook. Hij start hem en hij loopt, maar hoe in godsnaam gaat hij rijden????? Hij probeert van alles, maar hij komt niet van zijn plaats. Het is waarschijnlijk één kleine handeling een beveiliging of iets dergelijk, maar we konden het niet vinden. Wij weer terug naar binnen. Het vrouwtje belde een collega en hij zou er om 14.00 zijn. Wij maar weer weg en om 13.55 uur waren we weer terug bij de verhuurder, toen was de collega NET weer weg. Martien begon behoorlijk te balen en zei dat we al voor de derde keer terug waren gekomen voor de machine, anders breng je hem maar naar ons huisje, we worden het nu wel een beetje zat. 

Uiteindelijk kwam de collega 20 minuten later met een medewerker van CAT (de naam van de loader) die in het Spaans uitlegde hoe de machine werkte en de collega vertaalde dat weer in het Engels naar ons. Toen kon Martien eindelijk op weg naar Kaya Jaspe (ons landgoed).

 

Martien had eindelijk zijn speeltje!

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus