VEILIGHEID VOOR ALLES.

13-04-2016

Ik ben mijn motor-/scooterrijbewijs nog niet, maar ik heb wel een scooter en daar rij ik ook regelmatig op. Dat is niet verstandig, ik weet het, maar anders kom je de berg nooit af. De scooter is gewoon ............

verzekerd op Martien zijn naam, want hij heeft zijn motorrijbewijs wel in één keer gehaald. Maar als ik op de scooter rij en er gebeurt wat mee, dan ben ik niet verzekerd en ben ik verantwoordelijk voor mijn de schade van eventueel de tegenpartij. Om het nu toch een beetje veilig te maken heb ik maar een helm gekocht. Ik wou er één uit Nederland laten komen, maar dan moet je het online bestellen en het laten bezorgen en weer vervoeren naar Bonaire en andere mensen daar voor lastig vallen, dus dan maar wat duurder op Bonaire aanschaffen.

Dat is achteraf toch prettiger, je kan goed het passen en uiteindelijk heb ik een andere dan ik online had uitgezocht.

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus