vogelverschrikker

04-08-2016

We hebben openslaande deuren in onze woning en dan vliegt er wel eens een vogel naar binnen. Dan denken ze dat ze aan de keukenkant er weer uit kunnen vliegen, want mijn ramen zijn natuurlijk kraakhelder ;-) Dat lukt natuurlijk niet en.............

dat gebeurde dus maandag. De vogel raakte een beetje versuft en fladderde weer terug naar de openslaande deuren, maar daar vloog hij dus nog een keer tegen de ramen aan en kwam op de grond terecht. Gaby zat dat allemaal eens even te bekijken en dacht, die ga ik maar uit zijn lijden verlossen. Ze sprong en ving zo die vogel, we hebben samen de vogel uit zijn bek gehaald, want ze had hem al bijna doorgeslikt. Ik wou een foto van de vogel natuurlijk en Martien wou Gaby er ook op en voordat we het doorhadden, had ze de vogel alweer te pakken en slikte hem in één keer door. We hebben de resten nog steeds niet teruggevonden in haar ontlasting.

Dat is dus onze kleine Gaby, daar krijgen we nog wat mee te stellen, ik denk dat ze zo ook wel achter hagedissen en leguanen aan zal gaan.

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus