VUURTJE, WAAR BLIJF JE ?

29-07-2015

Waar blijft nu mijn vuurtje? Het hout is zo droog als kurk, ik heb er papier bijgedaan en een vuurtje. Ik ben het denk ik......

verleerd. Nou, misschien maar beter zo, voor dat je het weet staat heel Bonaire in de fik. Ik heb eigenlijk weinig te vertellen, behalve dat ik de hele dag het plafond aan het isoleren was. Wat een vervelend werkje zeg. Ik had al wel een t-shirt met lange mouwen aangedaan, want dat materiaal blijft aan je armer (gezicht, benen ed.) hangen en gaat er ook bijna niet af met douchen. Erg vervelend, maar iemand met het doen en aangezien Martien met het elektra bezig is (waar ik geen verstand van heb), doe ik het maar. Ik ben al ruim over de helft heen, dus gaat de goede kant op. Dan nog even de tussen wandjes nog isoleren, maar dat is niet zo verveld als boven je hoofd. Morgen komt er een installateur via het WEB voor de elektra en donderdag komt er dan iemand van het WEB en dan duurt het nog 10 werkdagen voordat we bouwstroom hebben.

Het komt allemaal goed.

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus