WAAR BLIJFT DE BLOG?

16-05-2017

Eindelijk weer een blog, zullen jullie misschien denken, ja dat klopt. In eerste instantie kon ik mijn gemaakte foto's niet meer van mijn telefoon halen, in tweede instantie kon ik het snoertje van mijn.....

handzame fototoestelletje niet meer vinden. Dan maar met onze (bijna niet gebruikte) fotocamera die we bij vertrek uit NL hebben gekocht. Bij de aankoop zat er een lens bij, maar dat is een standaard lens waar je weinig mee kan fotograferen. Of het is te ver weg, of het is te dichtbij, eigenlijk moet er een andere lens bij. Maar ja die is nog duurder dan die hele camera, daar moeten we nog maar even mee wachten. Dat neemt niet weg dat we met deze camera meer foto's moeten maken, we hebben hem niet voor niets.

Dus meer foto's maken en meer blogs schrijven. Okéééé, ik zal mijn best doen.

Terug naar blog overzicht

comments powered by Disqus